3χλμ Kατερίνης-Θεσ/νίκης

Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 59€

Σας καλωσορίζω στο toucantoys.gr, ονομάζομαι Μαρία είμαι μητέρα δύο παιδιών και Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός , η αγάπη μου για τα ξύλινα παιχνίδια όπως επίσης και για τα παιδιά δημιούργησε το κατάστημα αυτό. Η επιλογή του ονόματος προέκυψε από προσωπικές παιδικές αναμνήσεις με τον παππού και τη γιαγιά μου στη Γερμανία . Τα toucan είναι νεοτροπικά πτηνά με πανέμορφα χρώματα που αγάπησα ως παιδί , καθώς τα έβλεπα σε μικρές καραμελίτσες και σε διάφορα παιχνίδια που κατά καιρούς έφταναν στα χέρια μου.

Σκοπός του toucantoys.gr είναι η παροχή προϊόντων άριστης ποιότητας που θα εξασφαλίσουν στους γονείς τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μοναδικές αναμνήσεις με τα παιδιά τους . Ως μαμά έχω δοκιμάσει τα περισσότερα προϊόντα με τον γιό μου ,τον Θεόδωρο . Έτσι μπορώ να εγγυηθώ για τη λειτουργικότητα και την αξιοπιστία τους . Ιδιαίτερη προτίμηση και αγάπη έχουμε στα ξύλινα ,τα sensory και γενικότερα σε παιχνίδια που είναι βασισμένα στη μέθοδο Μοντεσσόρι.

Προσωπικά τα χρησιμοποίησα πρώτη φορά όταν ο γιός μου ήταν 18 μηνών . Ωστόσο θα ήθελα να είχα ανακαλύψει νωρίτερα τα Μοντεσσόρι και Sensory παιχνίδια  , διότι τον βοηθούν σημαντικά να διοχετεύει την ενέργεια του , να συγκεντρώνεται και να ηρεμεί . Στην ουσία βοηθούν τα μικρά χεράκια του να αναγνωρίζουν μέσω της αφής ποικίλες υφές , ανακατεύοντας υλικά διαφορετικού μεγέθους ,χρώματος και σχήματος . Επιπλέον μαθαίνει να αφουγκράζεται και να αναγνωρίζει ήχους.

Τα αισθητηριακά  παιχνίδια συστήνονται για παιδιά όλων των ηλικιών ,ξεκινώντας από βρέφη 6 μηνών και συνεχίζουν καλύπτοντας ανάγκες μεγαλυτέρων παιδιών . Αυτά τα παιχνίδια εξελίσσουν και βελτιώνουν τη λεπτή κινητικότητα ,αναπτύσσουν τον εγκέφαλο μέσω της επεξεργασίας των διάφορων ερεθισμάτων και βοηθούν στη γλωσσική ανάπτυξη του παιδιού ,όπως και στην έκφραση του.

Αφεθείτε λοιπόν στο παιχνίδι με τα παιδία και δημιουργείστε παντοτινούς δεσμούς ανακαλύπτοντας το αισθητηριακό παιχνίδι , μέσω των παιχνιδιών και των δραστηριοτήτων που θα σας προτείνουμε .Ευχή και ελπίδα μας είναι να τα χαρείτε και να τα αγαπήσετε όσο εμείς !

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Με αγάπη

Μαρία